Σπίτι Βίντεο playlist Σχετικά με εμάς Επίσημος Ιστός
Greek

HONG KONG KEEP BOOMING TECHNOLOGY CO.,LIMITED

ποιότητας Ολοκληρωμένο κύκλωμα ολοκληρωμένου κυκλώματος, Ηλεκτρονικά ολοκληρωμένα κυκλώματα Κατασκευαστής από την Κίνα

ποιοτικός προμηθευτής Κύρια προϊόντα
Εισαγωγή

Ιδρυμένος το 2020, Το Χονγκ Κονγκ συνεχίζει τη Co. τεχνολογίας, που περιορίζεται , είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους διανομείς γυναικείων καλτσών των ηλεκτρονικών συστατικών και τις σφαιρικές υπηρεσίες προμήθειας, που παρέχουν τις περιεκτικές λύσεις αλυσιδών εφοδιασμού στους κατασκευαστές OEMs και συμβάσεων παγκοσμίως.

Είμαστε ειδικευμένοι στο μικροελεγκτή, ολοκληρωμένα κυκλώματα (ολοκληρωμένα κυκλώματα), Αυτοκίνητα ολοκληρωμένα κυκλώματα, αναλογική συσκευή, διαχείριση δύναμης, πυκνωτής, αντιστάτης, προστασία κυκλωμάτων, κρύσταλλο, ταλαντωτής, πηνίο, συνδετήρας, μνήμη, επεξεργαστής, αισθητήρας,Ρυθμιστής κρυσταλλολυχνιών, Δίοδος κ.λπ.,

σκληρός--εύρημα εντόπισης, ξεπερασμένος, τέλος--ζωή (EOL) και ιδιαίτερα διατιθέμενα συστατικά με τους μακροχρόνιους χρόνους μολύβδου. Όταν εργάζεστε με Το Χονγκ Κονγκ συνεχίζει την τεχνολογία, συνεργάζεστε με μια πλήρης-υπηρεσία και άξιος-εμπιστευτικός προμηθευτής. Στρεφόμαστε στην υποστήριξη των πελατών καθ' όλη τη διάρκεια του πλήρους κύκλου της ζωής αλυσιδών εφοδιασμού.

Παρακαλώ απευθυνθείτε με οποιαδήποτε από το αίτημά σας και θα έχουμε την επαγγελματική πεπειραμένη ομάδα μας για να σας υποστηρίξουμε.

Τα προϊόντα μας: 200+ διεθνή και εσωτερικά διάσημα εμπορικά σήματα ηλεκτρονικών συστατικών

όπως το Tj, ADI, NXP, ST, μικροτσίπ,INFINEON, ΣΕ ΗΜΙ, XILINX, SAMSUNG, TDK, MURATA, Renesas, MELEXIS, και ούτω καθεξής.

Συνδυάζοντας 20 + έτη εμπειρίας βιομηχανίας για να βοηθήσει τους πελάτες να παραδώσουν τα απαραίτητα υλικά γρήγορα και αποτελεσματικά, ο στόχος μας είναι να συνεχίσει να ικανοποιεί ή να υπερβαίνει τις προσδοκίες πελατών.

Η ποιότητα είναι μια κρίσιμη παράμετρος που διαφοροποιεί το Χονγκ Κονγκ συνεχίζει από τους ανταγωνιστές μας. Κατά συνέπεια, προκαλούμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας σε όλη τη αλυσίδα εφοδιασμού μας. Εκτός από τη συνεργασία με τους εξωτερικούς προμηθευτές και τους πελάτες μας, η εσωτερική ομάδα μας έχει προσαρμόσει έναν πολιτισμό της συνεχούς βελτίωσης για να εξασφαλίσει τα προϊόντα μας και οι διαδικασίες εμμένουν σε όλους την κυβέρνηση και τους βιομηχανικά τυποποιημένους και τους κανονισμούς.

Αγαπάμε ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών και την υπηρεσία μας.

Δείτε περισσότερων
Λεπτομέρειες επιχείρησης
Office Address: RM2508, BlockA, JiaheHuaqiangBuilding ShenNanMiddleRd, περιοχή Futian, ShenZhen, ΣΟ
Worktime: 9:30-18:30(ώρα Πεκίνου)
Business Phone: 86-755-82724686(Ο χρόνος εργασίας)   86-755-82724686(Μη χρόνου εργασίας)
Customer Manager
Mrs. Lee
Τηλέφωνο εργασίας: 86755-82724686
WHATSAPP: +8613728789645
Skype: zhengrun2012
WeChat: 8613728789645